Om du inte kan läsa nyhetsbrevet, klicka här.

Saniflex
Saniflex

SANIFLEX NYHETSBREV NR2 - 2013

Vi på Saniflex önskar alla våra kunder och leverantörer en riktig god jul och ett gott nytt år.

Vi avslutar ett framgångsrikt år med vårt senaste nyhetsbrev. Här kan du läsa mer om våra silikonslangar, instrument, packningar samt om vår nya värmeväxlare från Advanced Scientifics.

PRODUKTER I FOKUS

Saniflex

ARMERADE SILIKONSLANGAR

Saniflex armerade silikonslangar är ämnade för läkemedels-, biotech-, och livsmedelsindustrin. Slangarna är tillverkade i platinahärdad silikon och kan användas för tryck och undertryck, beroende på val av armering. Vi kallar dem APSH, APSH-DB, APSM och APSW.
Läs mer.

Saniflex

DHX "SINGLE USE" VÄRMEVÄXLARE

DHX-Systemet är en moduluppbyggd värmeväxlare, från Advanced Scientifics, som använder engångspåsar för sterila vätskor. Systemet ger effektiv, steril värmeöverföring som enkelt kan användas i alla processer.
Läs mer.

REKOMMENDERADE PRODUKTER

Saniflex

INSTRUMENT

ANDERSON-Negele utvecklar och tillverkar sensorer och lösningar för processmätning och styrning för läkemedels- och livsmedelsindustrin.
Ladda ner PDF.

Saniflex

PACKNINGAR

Saniflex erbjuder ett brett program av packningar för klämflänskopplingar typ Tri-Clamp. Materialen är
FDA-listade och möter USP klass VI för användning vid läkemedels- och livsmedelstillverkning.
Ladda ner PDF.

Saniflex

S-COR & SB-COR

Saniflex S-COR och SB-COR är PTFE-slangar med stor flexibilitet och med ett brett användningsområde för heta och aggressiva medier i de mest krävande miljöer.
Ladda ner PDF.

KUNDUNDERSÖKNING 2013

En del i vårt arbete är att se till våra kunders belåtenhet. Vi inbjuder dig här att delta i vår korta undersökning av kundnöjdhet. Vi tackar för att du använder våra produkter / tjänster och hoppas du kan ta dig tid att svara på enkäten. Klicka här.

KONTAKTA OSS
Saniflex AB
Agavägen 58, 181 55 LIDINGÖ
Telefon: 08-400 260 60 | 040-13 15 15
Fax: 08-765 40 30 | 040-13 11 15
E-post:
saniflex@saniflex.se

Om du önskar avregistrera dig från framtida nyhetsbrev från Saniflex, vänligen skicka ett e-mail till nyhetsbrev@saniflex.se.