Om du inte kan läsa nyhetsbrevet, klicka här.

Saniflex
Saniflex

SANIFLEX NYHETSBREV NR1 - 2013

Saniflex AB har sedan starten 1992 levererat slang- och rörkomponenter samt instrument till nordisk processindustri. Saniflex slangar tillverkas i olika material. Vi marknadsför bl a silikonslang, fluorpolymerslang, gummislang samt diverse slangkopplingar. Läs mer.

NYA PRODUKTER

Saniflex

SINGLE USE SYSTEMS

Med "Single Use" System elimineras produktionsstopp för sterilisering, risken för kontaminering minskar och effektiviteten ökar. Läs mer.

Saniflex

IMPULSE MIXER SYSTEM

Impulse "Single Use" Mixing System kan blanda pulver/vätska eller vätska/vätska lösningar i en säker miljö, vilket eliminerar risken för korskontaminering, kräver mindre validering, ger kortare ledtider och snabbare uppstart. Läs mer.

REKOMMENDERADE PRODUKTER

Saniflex

ADVANTAFLEX

AdvantaFlex är framtagen som ett alternativ till silikon- och PVC-slang för applikationer med höga krav på renhet vid tex läkemedelstillverkning, bioteknik, labb och diagnostik.
Ladda ner PDF.

Saniflex

ULTRA-COR

Ultra-Cor är en slät vävarmerad och extremt flexibel PFA-slang med ett brett användningsområde inom bioteknik, läkemedels- och livsmedelsindustrin.
Ladda ner PDF.

Saniflex

FLEXLOC

Flexloc är en återanvändbar, säker och hygienisk koppling i syrafast stål. Enkelt att montera/demontera för hand och avsedd för silikonslang.
Ladda ner PDF.

NYHETER

KUNDUNDERSÖKNING 2013

En del i vårt arbete är att se till våra kunders belåtenhet. Vi inbjuder dig här att delta i vår korta undersökning av kundnöjdhet. Vi tackar för att du använder våra produkter / tjänster och hoppas du kan ta dig tid att svara på enkäten. Klicka här.

KONTAKTA OSS
Saniflex AB
Agavägen 58, 181 55 LIDINGÖ
Telefon: 08-400 260 60 | 040-13 15 15
Fax: 08-765 40 30 | 040-13 11 15
E-post:
saniflex@saniflex.se

Om du önskar avregistrera dig från framtida nyhetsbrev från Saniflex, vänligen skicka ett e-mail till nyhetsbrev@saniflex.se.