Om du inte kan läsa nyhetsbrevet, klicka här.

Saniflex
Saniflex

SANIFLEX NYHETSBREV - 2014

Vi på Saniflex önskar alla våra kunder och leverantörer en riktig god jul och ett gott nytt år.

Vi avslutar ett framgångsrikt år med vårt senaste nyhetsbrev. Här kan du läsa mer om våra Single-use-produkter, S-flex Flourpolymer-slang som även klarar ATEX-klassade utrymmen, nivåmätning för hög- och lågviskösa medier, AdvantPass med helt ny teknik för vägg-, tak- eller golvgenomföringar mellan olika klassade rena rum och sist men inte minst vår Nylobrade som är fri från mjukgörare som DEHP.

PRODUKTER I FOKUS

Saniflex

SINGLE-USE PRODUKTUTBUD

Saniflex Single-Use-System (SUS) eliminerar produktionsstopp för sterilisering, minskar risken för kontaminering och ökar effektiviteten. Single-Use-System förenklar valideringar för rengöring eftersom systemet används en gång och sedan slängs.
Läs mer.

Saniflex

S-FLEX MED ATEX-CERTIFIKAT

Saniflex S-Flex är en högflexibel och nästan slät PTFE-slang med ett brett användningsområde. Slangen möter FDA 21 CFR 178.3297 och kan erhållas med eller utan ATEX-certifikat.
Läs mer.

REKOMMENDERADE PRODUKTER

Saniflex

PUNKTNIVÅMÄTNING

Vid framställning av hög- och lågviskösa livsmedelsprodukter finns det ett antal olika tillämpningar, vid vilka den exakta nivån måste bestämmas. Som exempel vid noggrann detektering av en bestämd nivå, för att förhindra överflöde av tanken, för att skydda pumpen eller för att styra ventilerna.
Ladda ner PDF.

Saniflex

ADVANTAPASS VÄGGGENOMFÖRING

AdvantaPass medger aseptisk överföring av vätskor mellan väggar eller golv i läkemedelsfabriker. Den stöder separation av olika klasser av renrum och minskar risken för kontaminering. AdvantaPass-systemet är anpassat för att tillgodose olika vägg-, tak- eller golvtjocklekar.
Ladda ner PDF.

Saniflex

NYLOBRADE ,DEHP-FRI, PVC-SLANG

Nylobrade är en vävarmerad PVC-slang som är tillverkad av en PVC-förening vilken är fri från DEHP, andra mjukgörare och är certifierad av National Sanitation Foundation för användning tillsammans med livsmedel (NSF-51) och dricksvatten (NSF-61). Slangen uppfyller FDA och USP klass VI standarderna.
Ladda ner PDF.

KUNDUNDERSÖKNING 2014

En del i vårt arbete är att se till våra kunders belåtenhet. Vi inbjuder dig här att delta i vår korta undersökning av kundnöjdhet. Vi tackar för att du använder våra produkter / tjänster och hoppas du kan ta dig tid att svara på enkäten. Klicka här.

KONTAKTA OSS
Saniflex AB
Agavägen 58, 181 55 LIDINGÖ
Telefon: 08-400 260 60 | 040-13 15 15
Fax: 08-765 40 30 | 040-13 11 15
E-post:
saniflex@saniflex.se

Om du önskar avregistrera dig från framtida nyhetsbrev från Saniflex, vänligen skicka ett e-mail till nyhetsbrev@saniflex.se.